Airshow

Qantas – världens säkraste flygbolag

Idag tänker allt fler på säkerhet när man ska flyga, världen ser mer orolig ut och man vill känna sig säker på att man är i goda händer när man är luften. Qantas är det flygbolag som anses vara det säkraste i hela världen, en god anledning till det är att de aldrig har haft ett enda dödsoffer under sina flygresor ända sedan de startade sin verksamhet 1920, faktum är dessutom att detta är det äldsta flygbolaget i världen. Därför går det att påstå att de har en mycket anmärkningsvärd historia på ett positivt sätt. Du kan känna dig väldigt trygg när du reser med Qantas. Bedömningen görs på flygbolag från bland annat hur villiga de är att uppdatera med den senaste tekniken, hur seriös de tar sin säkerhet samt om flygbolaget någon gång har stoppats att flyga på grund av säkerheten. För den som är flygrädd är därför Qantas ett tryggt alternativ att flyga med.

Korta fakta om Qantas

Qantas är ett namn som ofta nämns först när du tittar på en lista på de säkraste flygbolagen . Qantas Airways är det största flygbolaget i hela Australien och det är även det äldsta. Namnet för Qantas kommer från Queensland och Northern Territory Aerial Service i akronym. Inom företaget strävar man alltid för att erbjuda resenärerna den största säkerheten. Qantas har totalt 118 flyg som ständigt är i tjänst och som fraktar passagerare över hela världen. Qantas Airways har totalt 13 stycken dotterbolag och det visar verkligen på hur stort detta flygbolag är. Om du har möjlighet att resa med Qantas är detta något du alltid bör göra, du kommer att få en högklassig service ombord samtidigt som de tar dig till din destination i säkerhet. Det är mycket bekvämt att resa med Qantas och om man är återkommande kund hos Qantas kan man samla flygpoäng som gör att man kan få olika typer av bonusar, till exempel när man handlar eller bokar flygresor. Ju mer du flyger desto billigare blir det.

Flyg in byggare för säker kundnöjdhet

Qantas är ett fantastiskt flygbolag som tar dig över hela världen, när det är dags för dig att renovera hemma och du anlitat Svenskelitbygg.se både renoverar och bygger nytt kan du boka din semesterresa och flyga med Qantas. På så sätt kommer du att komma bort från byggkaoset och kommer hem till ett nytt och nyrenoverat hem. Du kan även använda dig av dem för att frakta trä om du till exempel är i behov av ett exklusivt träslag eller om du är i behov av sten från Australien som ser ut på ett visst sätt. När du anlitar Qantas ser de till att det anländer till dig så smidigt som möjligt och inom ett fåtal dagar. På så sätt kan bygget flyta på mycket fritt. Med hjälp av Qantas kan du utöver det flyga in en kunnig byggfirma så att du garanterat kommer att bli nöjd med resultatet hemma.black-gold